"Barcelona, garant de la hispanitat: els manifestants del 12-O demanen la dimissió de Sánchez i la presó de Puigdemont

Publicado el octubre 12, 2018 7:30 am por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

La capital catalana acull la marxa unionista més important de Catalunya d’aquest 12-O, que recorrerà el Passeig de Gràcia fins a la plaça Catalunya. Líders de les entitats i partits constitucionalistes ocupen la capçalera: Inés Arrimadas, Xavier Garcia Albiol, o José Rusiñol, entre d’altres. Arrimadas i Albiol critiquen la reprovació del rei al Parlament de Catalunya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>