El Parlament reprova finalment el rei, a proposta dels Comuns

Publicado el octubre 11, 2018 2:38 pm por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

La cambra aprova una proposta de resolució de Catalunya en Comú-Podem que “condemna” el paper de Felip VI en el “conflicte català” i la seva “justificació de la violència” policial l’1 d’octubre i demana l’abolició de la monarquia. Els Comuns havien votat fa només dies contra la reprovació del monarca, en una moció que també incloïa implementar la República

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>