Colau veu la coincidència de les eleccions municipals i les europees "com una oportunitat per teixir esperances i il·lusions"

Publicado el septiembre 14, 2018 6:08 pm por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

L’alcaldessa de Barcelona situa el desenvolupament de Catalunya en Comú com un dels reptes del nou curs polític i planteja que les experiències d’esquerres i de polítiques socialment avançades de moltes ciutats han d’ajudar a confrontar la creixent ultradeta a nivell europeu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>