53 càrrecs cessats pel 155 han tornat a la Generalitat des de la presa de possessió de Torra

Publicado el junio 13, 2018 7:46 pm por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

N’hi ha 34 que han estat restituïts i faran la mateixa tasca que tenien abans de la intervenció del govern espanyol, mentre que la resta han retornat a l’Administració, si bé tenen una altra destinació. La restitució no ha arribat al Consell Executiu. Cap conseller de Puigdemont repeteix finalment amb Torra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>