Els sindicats preparen mesures per impedir que Uber operi com els taxis

Publicado el marzo 13, 2018 6:30 pm por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

L’Ajuntament de Barcelona treballa en un reglament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona per regular la circulació de cotxes amb llicència VTC a la ciutat. Els sindicats esperaran el text final del reglament per decidir si es mobilitzen contra l’empresa i consideren que treballar amb una ‘app’ fomenta la competència deslleial. Uber torna amb 120 nous vehicles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>