Tret d’eixida per a defensar un model educatiu al País Valencià

Publicado el febrero 14, 2018 9:40 pm por with 0 comentarios

EmailGoogle+Share

Després de la derogació del polèmic i controvertit Decret de Plurilingüisme, que va estar recorregut al tribunals d’una banda pel PP, desde la Diputació d’Alacant, i d’altra per entitats en defensa del castellà, la nova llei per tal d’ impulsar un model educatiu prurilingüe en tres llengües: valencià, castellà i anglès, és des d’aquest dlimecres una realitat de cara

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>